Skip to content

HR Freelancer

Bij klanten in jouw regioVoor projecten bij klanten in jouw regio

Functieomschrijving

Hey zelfstandige, looking for a partner? Leer Effectis kennen, en ontdek dat wij nog zoveel meer te bieden hebben dan boeiende HR-opdrachten!


Effectis is een externe HR-partner voor tal van bedrijven in Vlaanderen. Dat betekent dat bedrijven beroep doen op ons om hun HR-beleid deels of volledig op te nemen. Onze klanten zijn ambitieuze scale-ups, familiale kmo's en grote ondernemingen, gevestigd in West- en Oost-Vlaanderen, alsook Antwerpen. We houden bij de matching uiteraard rekening met jouw woonplaats, maar verwachten toch enige flexibiliteit wat betreft verplaatsingen.


Het takenpakket is heel divers en ligt steeds in lijn met jouw expertise! Wij bieden onder andere ondersteuning bij employer branding, recruitment, learning & development, payroll, geven trainingstrajecten aan leidinggevenden of analyseren het huidige HR-beleid. Oh yes, het zijn dus opdrachten waar je je hoofd, handen én voeten voor nodig hebt 😉


Up for the challenge?

Vereisten

De skills die je nodig hebt om met ons een partnership op te bouwen: 

  • Enkele jaren ervaring in een generalistische HR-rol of jij bent specialist in een bepaald HR-domein;
  • Meerdere projecten combineren? No problemo, jij weet het overzicht te behouden;
  • Transparant communiceren is één van jouw sterktes;
  • Jouw vrienden noemen je proactief, dynamisch en gedreven;
  • Door jouw leergierige ingesteldheid blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen HR. 
Bij klanten in jouw regio, Vlaams Gewest, België
Voor projecten bij klanten in jouw regio

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Bij klanten in jouw regio, Vlaams Gewest, België
Voor projecten bij klanten in jouw regio

Zin om ons vaste team te vervoegen? Je contract van onbepaalde duur vullen we aan met tal van extralegale voordelen: hybride bedrijfswagen met tankkaart, maaltijd- en ecocheques, hospitalisatieverzekering, gsm-abonnement, bonusplan ... Join us!

Als freelancer aan de slag? In ruil voor jouw inzet krijg je een long-term betrouwbare partner, een gevulde agenda én word je steeds correct en tijdig betaald. Erewoord.

Rob

“De samenwerking met Effectis loopt vanaf dag 1 zeer goed. Positieve mindset, duidelijke communicatie en kwaliteitsgericht. Daar houd ik van!”

Florence

“Effectis is een match made in heaven. Sales zijn niet mijn ding, dus het is een droomscenario dat ik word voorgesteld aan topklanten waar we zoeken naar de ideale match!”

Heleen

“Als jonge HR-consultant bij Effectis krijg ik via de Academy en monitoring de kans om steeds verder te groeien in mijn rol.”

Waarom bij Effectis?

Meer info nodig?

Talent Partner Bo gaat met veel goesting op zoek naar nieuwe Believers voor de Effectis-community. Zij is jouw go to om al je vragen over de vacatures te beantwoorden en zal vertellen over hoe het is om bij Effectis te werken.

De perfecte match is waar we naar streven. Ze kan alvast niet wachten om jou beter te leren kennen!