Skip to content

HR Project Consultant

Bij klanten in jouw regioVoor projecten bij klanten in jouw regio

Functieomschrijving

Hé jij! Heb je al een eerste HR-ervaring, wil je groeien tot een HR-generalist en voor verschillende bedrijven tegelijk aan de slag? BINGO, want dan kan onze openstaande functie van HR Project Consultant echt iets voor jou zijn! 


Als HR Project consultant bij Effectis krijg je de kans te groeien tot een volwaardige HR-partner voor kmo's. In deze rol word je een sparringpartner voor zaakvoerders en een vertrouwenspersoon voor medewerkers. Natuurlijk steek je de handen uit de mouwen om de meest dringende noden meteen op te lossen. 


Jou professioneel laten groeien, daar gaan we voor! Via onze Effectis Academy, coaching en learning-on-the-job begeleiden we jou stap voor stap in je HR-carrière. 

Vereisten

Bij Effectis heb je als HR Project Consultant pit nodig, maar ook volgende troeven kan je bij jezelf afvinken ✅: 

  • Ongeveer 2 à 4 jaar werkervaring binnen HR, en idealiter ook een masterdiploma op zak;
  • Honger naar variatie, want het kan zijn dat je verschillende opdrachten per week combineert;
  • Jezelf beschrijf je als zelfsturend en uit-er-aard durf je ook verantwoordelijkheid nemen;
  • Als sociaal beestje is contacten leggen jouw tweede natuur, waardoor jij je steeds snel weet in te werken;
  • And of course vind je het geen probleem om je te verplaatsen, want je rol kan je het beste uitvoeren als je ter plaatse bent bij de klant en hun medewerkers, niet? We houden natuurlijk rekening met je woonplaats 😉
Bij klanten in jouw regio, Vlaams Gewest, België
Voor projecten bij klanten in jouw regio

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Bij klanten in jouw regio, Vlaams Gewest, België
Voor projecten bij klanten in jouw regio

Zin om ons vaste team te vervoegen? Je contract van onbepaalde duur vullen we aan met tal van extralegale voordelen: hybride bedrijfswagen met tankkaart, maaltijd- en ecocheques, hospitalisatieverzekering, gsm-abonnement, bonusplan ... Join us!

Als freelancer aan de slag? In ruil voor jouw inzet krijg je een long-term betrouwbare partner, een gevulde agenda én word je steeds correct en tijdig betaald. Erewoord.

Rob

“De samenwerking met Effectis loopt vanaf dag 1 zeer goed. Positieve mindset, duidelijke communicatie en kwaliteitsgericht. Daar houd ik van!”

Florence

“Effectis is een match made in heaven. Sales zijn niet mijn ding, dus het is een droomscenario dat ik word voorgesteld aan topklanten waar we zoeken naar de ideale match!”

Heleen

“Als jonge HR-consultant bij Effectis krijg ik via de Academy en monitoring de kans om steeds verder te groeien in mijn rol.”

Waarom bij Effectis?

Meer info nodig?

Talent Partner Bo gaat met veel goesting op zoek naar nieuwe Believers voor de Effectis-community. Zij is jouw go to om al je vragen over de vacatures te beantwoorden en zal vertellen over hoe het is om bij Effectis te werken.

De perfecte match is waar we naar streven. Ze kan alvast niet wachten om jou beter te leren kennen!